nadusia - komentarze |
HEja banana! Czasami juz nie chce misie wogole prowadzic tego bloga, ale jak mnie natknie to az milo pisac... Jutro pierwszy dzien tej cholernej sesji, a ja prawie jeszcze nic sie nie pouczylam naprzyklad do hiszpnana.... :D W sumei to mama to gdzies, po piatkowej rozmowie z rodzicam a konkretnie z ojcem stwierdzam ze 'oby zaliczyc , oby zdac', poprostu skoncze ta szkole, bez zadnych szczegolnych wynikow,moze i dobrze. Nawet nie zastanawialam sie jakim ja jestem czlowiekiem, jak sie mnei poslucha to :ucze sie hiszpanskiego, angielskiego, niemieckiego, bez problemu jestem w stanie jednego dnia nauczyc sie jednej stronki A4 po angielsksku...a moj rowiesnik z normalnej panstwowej szkoly??? JA chyba siebie nie potrawie docenic. Tak bardzo chcialabym rozwijac swoj talent plastyczny, zrelaksowac sie, a jest coraz gozej, staje sie jedny wielkim klepbkiem nerwow. Ostatnio mam w domu cos w stylu 'poznaj swojego tate', gadam z tata do pozna w nocy, o wszystkim i jest fajnie bo mam wrazenie ze doskonale sie z nim rozumiem, moze w gruncie rzeczy sie rozumiemy, jest taki sam jak ja, tak samo nerwowy. Byle do wakacji.... HOney |
|
Tak napisali inni: |
06.06.2005 :: 21:23 :: 81.168.185.2 Dominika Po raz kolejny kując hiszpana byle do wakacji |
06.06.2005 :: 16:49 :: pr-185-2.red.makolab.pl Yola Byle do wakacji! |
06.06.2005 :: 16:06 :: dial-346.lodz.dialog.net.pl Domi Byle do wakacji |
06.06.2005 :: 15:06 :: staticline10554.toya.net.pl mrowka dokladnie byle do vwakacji....:D |
06.06.2005 :: 15:06 :: klienci-alfasky.pai.net.pl martyna hehe no fakt ze ostatnion z ciebie niezły kłębek nerwów - byle do wakacji wtedy wszystkim ulzy.skromna jesteś a na koniec to co najlepsze ja tez mam juz dosyc nauki i byle sesje zalczyć wiem że koment hujowy ale ty mi komentów w ogole nie piszesz |
Talk.pl :: Wróć |