02.06.2005 :: 20:34
Dawno nie pisalam, musze przyznac. DZis w szkole nic fajnego sie nie wydarzylo , bylo nudnie i niec pozatym. Uklady w anszej klasie sie bardzo pozmienialy i dziewczyny sie kloca. Tak z mijej strony to zachowanie nektorych osob mnie bardzo wkurza, a dokladnie jednej :D Chodzi mi o nasza klasowa Barbie... mysli ze jest taka piekna i madra.... Wczoraj w szkole mielismy festiwal piosenki, spiewalismy Cambio Dolor :D (zlew na maksa), Sussana(OH Susanna oh dont u cry for me...) i Rozamunde ( Ich bin schon seit Jahre...)- mala dygresja. Chyba naszej dyrce sie znowu nie podobalao. Mam nadzieje ze nasza klasa bedzie znpwu jedna wielka "rodzina" po wakacjach, i ze juz nie bedzie takich jalowych konfliktow. Atmosferka sie juz przeciazyla ze wszystkich stron. NAwet z Wojtkiem zaczelam troche gadac :D . W niedziele odbyla sie akcja pt. "Nadia szuka chlopaka..", moja kolezanka poszukiwala kandydatow.. nawet 2 sie zglosilo, jeden przyslal mi swoje zdjecie , ale jak go zabaczylam to malo ze smiechu ne wybuchlam :D, a drugi jest calkiem calkiem i znowy bedzie sfatka, MARTYNA MIALAS ZE MNA ISC W SOBOTE,I JAK WYKIWALAS MNIE? WOLISZ ISC Z MACIUSIEM NA PIWKO??!!! Zastanawia mnie pewna kwestia, jak chlopak mowi "kocham cie" , to kiedy poznac ze mow prawde.. jakies pomysly? Z Martynka wybieram sie jutro na zakupy na Piotrkowska...chociaz mile spedze popoludnie :D POzdro for @ll zioms in the world :D HOney"Pewnego przyjaciela poznaje siê w niepewnej sytuacji"