nadusia - komentarze

Dawno nie pisalam, musze przyznac.
DZis w szkole nic fajnego sie nie wydarzylo , bylo nudnie i niec pozatym. Uklady w anszej klasie sie bardzo pozmienialy i dziewczyny sie kloca. Tak z mijej strony to zachowanie nektorych osob mnie bardzo wkurza, a dokladnie jednej :D Chodzi mi o nasza klasowa Barbie... mysli ze jest taka piekna i madra.... Wczoraj w szkole mielismy festiwal piosenki, spiewalismy Cambio Dolor :D (zlew na maksa), Sussana(OH Susanna oh dont u cry for me...) i Rozamunde ( Ich bin schon seit Jahre...)- mala dygresja. Chyba naszej dyrce sie znowu nie podobalao.
Mam nadzieje ze nasza klasa bedzie znpwu jedna wielka "rodzina" po wakacjach, i ze juz nie bedzie takich jalowych konfliktow. Atmosferka sie juz przeciazyla ze wszystkich stron. NAwet z Wojtkiem zaczelam troche gadac :D .
W niedziele odbyla sie akcja pt. "Nadia szuka chlopaka..", moja kolezanka poszukiwala kandydatow.. nawet 2 sie zglosilo, jeden przyslal mi swoje zdjecie , ale jak go zabaczylam to malo ze smiechu ne wybuchlam :D, a drugi jest calkiem calkiem i znowy bedzie sfatka, MARTYNA MIALAS ZE MNA ISC W SOBOTE,I JAK WYKIWALAS MNIE? WOLISZ ISC Z MACIUSIEM NA PIWKO??!!!
Zastanawia mnie pewna kwestia, jak chlopak mowi "kocham cie" , to kiedy poznac ze mow prawde.. jakies pomysly? Z Martynka wybieram sie jutro na zakupy na Piotrkowska...chociaz mile spedze popoludnie :D
POzdro for @ll zioms in the world :D
HOney"Pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnej sytuacji"

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
03.06.2005 :: 16:09 :: staticline10554.toya.net.pl

mrowka

no nareszcie kolejna notka juz myslalam ze nigdy nie napiszesz....:D
02.06.2005 :: 21:36 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

jaszczura

hehe no przynajmniej aczkolwiek jestes pewna że za mną da sie miło spędzić popołudnie ??
a nie możemuy z nim isc na piwo? a no tak sorx ty odrazu sie wstawisz i głupio jak na pierwszy raz. ja chce poprostu odreagować a boje sie ze jak sie w czwórke spotkamy to bedzie chujowo, (chcialam powiedzieć chusteczkowo ) co do regół jak mowią faceci:
pkt. I jeśli facet coś mowi to nigdy nie mowi prawdy
pkt. II jeśli mowi prawde parzt pkt. pierwszy
więc co do tego kiedy mowi szczerze = nigdy. alez oczywiście nie mowie tez ze nie ma wyjątków (prada Macus - bo znowu sie obrazi że ona jest jako jedyny facet szczery a ja tak wstrętnie generalizuje )
pozdrawiam @ll
Talk.pl :: Wróć