nadusia - komentarze

Wczoraj w szkole wyszla glupia sytuacja, poniewaz kazdy z nas musial napisac hymn szkoly, kazdy opisal mniej wiej prawde o naszej szkole, nie ukrywam ze niekture hymny byly po prostu chamskie,a tak naprawde wiekszosc. Dostalismy maksymalny ochrzan od Bialej, potem od Urabanskiej...itd. MAniek nazwal naszych nauczycieli "streczycielami", byli lekko wkurwieni, zastanawiam sie czy ta sprawa trafi do dyrki, chcialabym zobaczyc jej mine gdy sie dowiaduje ze jest dla nas "ciocia Ula"...
Zastanawiam sie jak to jest w naszej szkole, ze niektore dziewczyny moga nosic krotkie spodniczki, inne nie moga, ale moga odkrywac brzuchy.. (dziwna szkola)
Pozdro for @ll zioms
Honey

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
27.05.2005 :: 22:55 :: eoj178.neoplus.adsl.tpnet.pl

Fil

u nas bylo tak samo! Ale kolesiowa od polaka jest naprawde spoko.... Sama sie z naszych wierszy smiala i obiecala ze nie trafia do dyrektorki. Jak bedzie.... zobaczymy ale ja tam jej wierze !
25.05.2005 :: 21:58 :: pD9545D3B.dip.t-dialin.net

jol laska, jednak nie jestem tak odcieta od swiata - moja siostra ma neta jakos\sobie zyje jest nawet spoko i popijam z siostra jabola. jest looz. eh jak tam naszam barbie? nie skrecila sobie nozki na schodach? a to szkoda....
25.05.2005 :: 21:14 :: staticline10554.toya.net.pl

mrowka

czy chodzi o moja spodniczke???:D
24.05.2005 :: 22:35 :: 195.136.67.222

Tamiczka

No dziwna, dziwna.. ale nasza jest podobna Wiec sie nie przejmuj A co do tego hymnu, to obawiam sie, ze u nas bylo by jeszcze gorzej :/ Pozdrawiam i zapraszam do mnie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl Pa :***
Talk.pl :: Wróć