nadusia - komentarze

Ostatni dzien weekendu, chyba pora zarzec do ksiazki ;(, na jutro musze przejrzec polski z Pana Tadeusza, WOS ( musze poprawic), I matme – tez poprawiam ;(. Nienawidze matmy. Tematow na sesje nie ruszylam, moze dzisiaj cos do niej zrobie.Miejmy nadzieje. Wczoraj mialam dosc zajety dzien. Od rana poszlam z moja mama do kosmetyczki I do fryzjera, potem na 2 h na rower z Pejta, a po poludniu poszlismy do rodzicow znajomych. Maja 2 dzieci. Kamil ma 17 lat, chodzi do 1 liceum. Wczoraj poszedl na mecz wiec sie nie spotkalismy. Karolina caly czas bawla sie z MArcelem, wiec by spokoj.
Wszyscy sie upili opr mojej mamy, Waldek opowiadal swoje durrrrne zarty, cholernie durne zarty. pod koniec imprezy przyszedl taki grubas ze swoja laska, smial sie ze wszystkiego, glosem jak by go kastrowali jeszcze siedziec kolo niego musialam ;/ . Cale szczescie ze poszlismy ok 22 stamtad.
Honey

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
22.05.2005 :: 10:39 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

jaszczura

no to miałaś wyjątkowo zajęty dzien nauką ja w sumie też, od rana usiadłam do kompa i ściągnęłam sobie pare fotek na prezentacje z gegry, pouczyłam sie spicza i olałam nauke. no coż zostawiłam sobie reszte na dzisiaj
Talk.pl :: Wróć