nadusia - komentarze |
yO! dZIEN jak dzien, pogoda nic sie nie zmienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze tyle rzeczy poprawic, zeby wyciagnas na jako takie ocenki ;/ . W domu spokoj, teraz nagrywam sobie plytke "shake your ass"- Alex mi porzyczyl... HOney Pozdro for : M@cius, M@rtynk@, @nia, @ndzi, Domi, i F@jl@jpa ![]() ![]() ![]() ![]() Co sadzicie o kolczyku w pepku ??? |
|
Tak napisali inni: |
20.05.2005 :: 21:41 :: eoa115.neoplus.adsl.tpnet.pl F@jl@jp Kolczyk! Wow![]() Pozdro ![]() ![]() |
19.05.2005 :: 16:51 :: klienci-alfasky.pai.net.pl no coż tatułaż, to moje zdanie juz znasz, a co do pempka to powiem Ci tak, ładnie wygląda ale paprze sie jak cholera - wiem bo moja koleżanka sobie zrobiła i musiała wkrótce po tym go wyjąc, a zrobiła sobie na 15ste urodziny, wyjąc musiała bo jej sie pempek jakoś rozwalił i wiem tylko że jej biały t-shirt był w miejscu epmpka caly we krwi, ale twoja decyzja. co do umowy to masz racje - faktycznie zapomniałam ze w krakowwie sie umiwołysmy pozdro dla :Ciebie, Maciusia itd |
18.05.2005 :: 21:40 :: eoh249.neoplus.adsl.tpnet.pl Supelasny pomysl!!!!Kolczyki w pepuszku u dziewczyny sa zajebiste a jeszcze takiej ladnej jak Ty to jush normalnie kosmosik ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRO dla Nadusi I Martynki !!!! |
Talk.pl :: Wróć |