nadusia - komentarze

yO!
dZIEN jak dzien, pogoda nic sie nie zmienia - co do Martyny pytania, to juz mowilam 100 razy i nawet sie umawialysmy(czyzbys zapomniala?? ) , na osiemnaste urodziny ty przebijasz uszy, ja pepek !! Nawet juz pytalam sie mamusi... "taaa...napewno do 18-stki ci przejdzie" , a z tatuazem to nie wiem, napewno na plecach..( zastanawiam sie ) .....
Musze tyle rzeczy poprawic, zeby wyciagnas na jako takie ocenki ;/ .
W domu spokoj, teraz nagrywam sobie plytke "shake your ass"- Alex mi porzyczyl...
HOney
Pozdro for : M@cius, M@rtynk@, @nia, @ndzi, Domi, i F@jl@jpa

Co sadzicie o kolczyku w pepku ???

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
20.05.2005 :: 21:41 :: eoa115.neoplus.adsl.tpnet.pl

F@jl@jp

Kolczyk! Wow Nice idea! Ciekawe jaki... A z tatuazem tez jest super!!! Chociaz nie wiem czy jest mozliwosc zebys byla ladniejsza niz jestes... ale pomysly mi sie podobaja (z tym tatuazem to zalezy jaki wzor)!!!

Pozdro

19.05.2005 :: 16:51 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

no coż tatułaż, to moje zdanie juz znasz, a co do pempka to powiem Ci tak, ładnie wygląda ale paprze sie jak cholera - wiem bo moja koleżanka sobie zrobiła i musiała wkrótce po tym go wyjąc, a zrobiła sobie na 15ste urodziny, wyjąc musiała bo jej sie pempek jakoś rozwalił i wiem tylko że jej biały t-shirt był w miejscu epmpka caly we krwi, ale twoja decyzja. co do umowy to masz racje - faktycznie zapomniałam ze w krakowwie sie umiwołysmy
pozdro dla :Ciebie, Maciusia itd
18.05.2005 :: 21:40 :: eoh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

Supelasny pomysl!!!!Kolczyki w pepuszku u dziewczyny sa zajebiste a jeszcze takiej ladnej jak Ty to jush normalnie kosmosik . Ale ja na Twoim miejscu Nadusiu zastanowilbym sie nad tatuazem... to sredni pomysl (wedlug mnie). Masz przeciez ladne cialo wiec po co je szpecic.. Ale wydaje mi sie ze nawet z tym tatuazem bylabys piekna tak jak teraz jestes... To dla Ciebie ode mnie
POZDRO dla Nadusi I Martynki !!!!
Talk.pl :: Wróć