15 maja-Martyny urodziny
KOlejny weekend spedzilam z najkochanczymi ziomami z klasy.. a mianowicie z MAciusiem, Martyna i Damianem... Mam Pytanko czy Damian tez moze sie zaliczas do naszej elity klasowej???prosze o szybko odpowiedz
Dziasiaj jak juz wczeniej zapowiadalam wybralam sie na Martyny urodziny . Na sam poczatek zebralismy sie w bacowce, ale ktos mial tam urodziny wiec usiedlismy przy jakims grilu, nastepnie wybralismy sie na stawy, siedzielismy na placu zabaw a potem lezelismy an trawie i wszystko by bylo fajnie gdyby Martyna sie tak szybko nie zwinela i zastanawiam sie czy to moze bys spowodowane naszyn zachowaniem, czy ostatnimi wydarzeniami... Mam nadzieje ze pogadamy jutro w szkole
Macius wpadl na swietny pomysl , zeby odiwedzic Ewke - tez pomyslalm ze to glupi pomysl, tzn ja bynm do niej poszla ale byl jeden powod dlczego tam sie nie wybralam- nkiedys z Pejta, to chyba bylo 1 maja pojechalismy do Ewy na rowerach spytac sie tak co slychac, a jej matka odpowiedziala po chamsku ze Ewy nie ma, tego samego dnia ewa pisze do pejty na gg, ze byla jednak w domu..
Tez zrobilam taka glupia mine jak ty jak to uslyszlam.. ludzie sa dziwni, prosci ...no comments..
Fajnie krecilo mi sie dzisiaj w glowce
Honey
Z ziarenek powstają gory, z minut lata, z kropel morza, a z tzw. drobiazgow - zycie ludzkie.
Aleksander Plohl |