nadusia - komentarze

Hej!
Pare dni nie pisalam notek bo w srode bylam na wycieczce w Wawie,od 7 do 22 ;/, na wycieczke pojechaly 3 klasy(cale gimnazjum), wrocilismy wykonczeni a szczeglnie nasze uszy bo 3 klasie odbijala i wrzeszczeli na caly autokar jak nie wyzyci.Ogolnie to byly nudy, no ale mozna powiedziec ze bylam w STOLICY . Oh jaka ja dumna.
A tak to w szkole sa nudy, Martyna jma w niedziele urodzinki i trzeba jej kupic prezent , jeszcze raz przeprawszam Cie Maciusiu za wczoraj i mam nadzieje ze wybaczysz.
NAwet nie wiedcie jak Maciek mi dzisiaj fajnie umalowal nosa-tak na niebiesko .
Cos dala Martyny: Gadalam z Grucha!!!Podstep sie udal i powiedzial ze napisze do ciebie meila...masz za co dziekowac ! Mam nadzieje ze sie wkoncu wam uda!!!
Ladan pogoda chyba skocze sobie na rowerek..co wy na to?oze nie i poogladam sobie wszystkie American Pie? Filip mi pozyczyl :* .
Pozdro dla ziomow z klasy i Filipa
HOney

Imię:

Wy¶wietlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
13.05.2005 :: 22:03 :: eoc123.neoplus.adsl.tpnet.pl

Milego ogladanka i oczywiscie nie ma za co! Dla ciebie wszystko... Jezeli zdecydujesz sie na rowerek to milej jazdy i polamania opon Tak czy inaczej pozdro !!!

P.S. Przekaz Martynce ode mnie zyczenia jak sie z nia spotkasz.
13.05.2005 :: 20:56 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

jaszczura

NADIA KOCHAM CIE!!! JESTE¦ ZAJEBISTA, NIE WIEM JAK MAM CI DZIĘKOWAC, MOWIŁAM CI JUZ ŻE CIE KOCIAM? JAK NIE TO TO CI MOWIE TYLKO JEDNA PRO¦BA NAPISZ MI TA ROZMOWE NA MEILA. KOCHAM CIE JESTES NAJKUMPELˇ NA SEIWCIE - WIDZIAŁA¦ ŻE MI Z NIM NIE PRZESZŁO

Maciu¶ dzięki za pozdro Ty tez jeste¶ super ziomek
I feel great :d
13.05.2005 :: 20:47 :: eop176.neoplus.adsl.tpnet.pl

HEJ Nadusiu!!!Nio faktycznie odwalilas mi numelek z tym piateczkiem ale ja tam sie nie potrafie gniewac na Ciebie... Juz nie moge doczkeac sie niedzielki tylkom szkoda ze tak krotko mozecie byc na dworzu ... BUU... POZDLO dla pieknej kolezanki Nadusi i super ziomowki Marcysi ...
Talk.pl :: Wróć