nadusia - komentarze

Nika

Jejku co za dzien jeszcze tylko brakuje zebym zlamala reke.
Od rana zdazylam poklocic sie z Marcelem, z mama, napisac klasowke z matmy ktora poszla mi fatalinie zreszta tak ja niemiec, rozbic komorke, a do domu rechalam 25 min bo jakis palant zamkna szlaban za 15 min (normalnie na chate jade 7 min ze szkoly)....o i najwarzeniejsze ze kolezanka Hrunhrumka jest najbardziej egoistyczna osoba jaka znam...mysli tylko o wlasnym nosie i jak tu zarobic dobra ocenke z gegry a ja mam jutro 2 spicze(fiza i gegra wiec zamierzam nie nauczyc sie fizy...)i mapki z gegry!!RATUNKU!!!UmierAm.... :(
Wasza HOney

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
09.05.2005 :: 21:03 :: eoo211.neoplus.adsl.tpnet.pl

Fil

Taaa... bedzie dobrze. Ci co sie stresuja zyja krocej a tobie tego nie zycze, wiec sie wyluzuj... Jesli chodzi o oceny to wazna jest tylko trzecia klasa. Narazie sie nie musisz martwic :) . Zlosc pieknosci szkodzi :P
09.05.2005 :: 17:34 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

=>

hehe ktosik nie podrywaj nadii, bo twoja była sie obrazi i bedzie dalej nawijać o naszej elicie
09.05.2005 :: 17:20 :: eod27.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ktosik 8)

Oj Nadusiu...nie przejmuj sie!I tak bedzie dobrze...Tescik jesli tak bardzo zle ci poszedl to go na pewno poprawisz.A poza tym taka ladna dziewczyna jak Ty nie powinna sie zaartwiac takim glupotami. A to ode mnie ( ) dla Ciebie POZDRO!! ;p

Talk.pl :: Wróć