nadusia - komentarze

Hej...i jak podoba sioe szablonik?? CZy ta dziewczyna nie jest podobna do mnie?? Chyba juz nie jest tak ponuro..wczoraj u mnie byla Martynka i testowalysmy nowe szablony
Martyna przyszla ok 16.45, chwile potem Macius przyjechal na swoim motorku czy crossie..dla mnie to jedno i to samo . Macius chyba zazdrosci dziewczyna ze moga sie malowac, calkiem fajnie wygladal w niebieskim cieniu do powiek i podkladzie(troche za ciemny jak na jego cere) . Marcel polubil Maciusia i sie caly czas pyta kiedy dop nas jeszcze raz przyjdzie... Martyna i jak przejechalysmy sie wczoraj na tym crossie, moze fajnie ale ja i tak sie boje ... Gadalm z marcysia chyba do 1:30 i ogladalysmy American Pie, a dzisia troszke Dirty Dancing 2 ..... Jutro mam 2 testy, juz do nich umeim tylko musze jeszcze sie pouczyc do kartkowki z angielskiego o London...upsik wlansie sie dowiedzialam ze zaraz do nas przychodza znajowmi rodzicow...z taka moja kolezanka tzn ona chodzid o 5 klasy i za bardzo nie mam z nia wspolnych tematow...

HONey( napisze cos wieczorkiem )...KOCHAM WAS
p.s. Mrowka wracaj szybko do zdrowia...

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
09.05.2005 :: 22:47 :: eoi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

;-)

To pogadaj z ta kolezanka o seksie :) Hi Hi
08.05.2005 :: 21:52 :: dial-1888.lodz.dialog.net.pl

WIADOMOSC DLA M

Nawet juz mnie nie możesz napisać z wielkiej litery. Now iesz co! Wstydz sie. Ja mam speecha z gegry, i nie oddaje mu wczesniej. Bo on mi tego nawet sprawdziic nie zdazy. Doszlismy do takiego wniosku z Wojtkiem przez telefon....
Nie odpisalam na smsa karta sie skonczyla i trza teraz zainnwestowac martyno.... nIE MOGE UMISCIC KOMENTA NA TWYM BLOGU, JA CHYBA JESTEM NIEZDOLNA... DOMI. POZDRO DLA NADII
08.05.2005 :: 21:36 :: dial-1888.lodz.dialog.net.pl

Dominika

Fajnie bylo!!!!!!
Kurde jak mi sie nie chce juz kompletnie uczyc, wcale a wcale. em do wszystkiego po trochu, a najmniej do anglika.......
08.05.2005 :: 17:09 :: klienci-alfasky.pai.net.pl

jaszczura

oo Twoj bracholek chce żebym Was znowu odwiedziła? powiem rodzicom, pewnie sie ucieszą
wyobrazasz sobie że nam weekendów zabraknie żeby sie spotkac w tym roku skzolnym, (na nocke)
no bo tak w weekend 14-15 nie - wiesz dlaczego
w następny nie bo sie kiedyś trza pouczyć
w następny jestem w niemczech u siostry
a w jeszcze nastepny juz jest koniec maja i to przed sesją, pozniej sesja a po sesji dwa tyg, no porrostu kiedy mi ten roku szkolny minał to ja jie wiem.
pozdro dal całej rdzinki i buziaki dla marcelka
08.05.2005 :: 15:53 :: staticline10554.toya.net.pl

mroowka

dzieki
jak sie jechalo na 'bzyku' ??
Talk.pl :: Wróć