Elo!
Brzydki i deszczowy dzien, moi rodzice zaraz wychodza i bede siedziala i ninczyla Marcelka :), ah takie zycie starszej siostry. Dzien bylo ogolnie normalny juz sie przyzwyczailam do chamskiego zachowania Tomka, Poredy. Wlasnie dostalam info ze Wojtek zamierza mnie przeprosic, a to checa.... :P, ale powiem ze mi nie zalezy...nie wiem czemu, zawsze go lubilam a teraz olewam ktona mnie wrzuca a kto ni, tylko mnei to bawi jak ktos namnie wrzuca...WHATEVER
A tak by the way moze dziaisj obwejrze sobie "I,ROBOT"? Dobry pomysl..zrobilam dzisiaj juz 5 filofunkow i zamierzam przerzuciac sie na bransoletki z muliny, teraz juz znalazlam sobie jak to sie robi(1000000 slupelkow i tyle)...
A w sobote miala byc impreza u Natalii, okazalo sie ze Natalia zaprosila tylko polowe klasy, a niezaproszone dziewczyny cos komentowaly i tak tej impry nie bedzie, bo Natalia kreci...Milo by mnie zaskoczyla gdyby sie odbyla :):) A z Tomka to niezly cham, ajk by komus zalaezal9o na jego obecnosci... "I tak bym nie przyszedl.."-nawet dobrze bo staram sie go jak najmniej ogladac :)
A gdy pragnienie wolno¶ci owładnie tob±, zrzucisz jarzmo z twej szyi.
Rdz 27, 40 HOney :):)
Pozdro dla:Maciusia, Domi, Martyny, Andzi, Ani i Iki...moze odwiedza ten blog.. :P |