nadusia - komentarze |
| Hi Nadia! Here i will give you some Chinese! Hello- Ni hao Good bye- Zai jian Good morning- Zao Mother- Mama Long time no see- haojiubujian Good looking- haokan movie- dian ying Jak wam sie podoba krotki kurs chinskiego....?? Wczoraj ogladalam ze starym fajny film pt."Komorka" o dziwo znalazl dla mnie troche czasu... I am still wondering about my future... (DOL) Zai jian P.S i to do Martyny od Jasona.. Possibly my brother will be able too but i will have to ask him first!! |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 04.05.2005 :: 19:29 :: klienci-alfasky.pai.net.pl hehe no ładnie ładnie mi tam nikt tak nie pisze komentów no ale ja Ci moge taki napisac (oprocz Macusia jak sądze pozdrów odemnie Jasona mam pytanko czy ty sie zaczynasz uczyć chinskiego? mało masz języków w tej budzie? pozdro i buziaki :* |
| 04.05.2005 :: 18:51 :: enx54.neoplus.adsl.tpnet.pl Siemka!Chialem powiedziec wszystkim co czytaja tego bloga a nie znaja Nadii, NADIA JEST ZAJEBISTA!!!! Pozdro dla tej suuuperasnej dziewczynki i to jest dla Ciebie Nadusiu ![]() |
| Talk.pl :: Wróć |