nadusia - komentarze |
Ja juz niemoge myslec o doroslym zyciu, nawet nie wiecie jak ja tego sie boje.... kazdego to czkeka, tylko ja wyjezdzam do USA, bede tam studiowac i pracowac, czyli za 99% uloze sobie tam zycie i spedze je w Inglewood... ![]() ![]() Jesli chcialabym pracowac w Usa i dostac sie troche wyzej niz na stanowisko scierki, to musze tam studiowac, nie mam wyjscia ![]() Los Angeles to piekne miasto.... mieszkaja tam miliony ludzi, jest napewno bardziej rozbudowane niz NYC, Boston, czy Chicago... Chicago i NYC to istny burdel, a w Bostonie nie bylam ![]() Los Angeles sklada sie z wielu mniejszych dzielnic-miast: @Los Angeles- ogolnie zostawie to bez szczegolnego komentarza, najgorsze jest West Los Angeles @Santa Monica- sredniej klasy dzielnica, ale ladna bo maja plaze.. @Watts- juz nie zyjesz @Culver City- ta dzielnica jest naprawde ok, czysto i pozadnie @Hollywood- asi asi @Beverly Hills- coool @Malibu- najdrozsza, najpiekniejsza @Anaheim-maja Disnyland @Hattorn-najwiekszy Shoopingmall ok 1000 sklepow, mozna lazic tam caly dzien...sama doswiadczylam ![]() itd itd, jak mi sie cos przypomni to dopisze, ale te sa takie najwazniejsze... ![]() HOney |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |