nadusia - komentarze |
Heja banana! NIe uwierzycie ale postanowilam napisac nowa note na blogu... Dzisiaj bylam z najlepszymi ziomammi z klasy na piwie(W Czarnym Kocie, w kinie (Na 13. Dzielnicy) i w kitajskiej restauracji, a i potem wpadlismy go Galerii i kupilam sobie kolczyki, takie ladne wiszace(Macius doradzal).Musze przyznac ze Maciek ma calkiem dobry gust jak na faceta, przynajminiej nie jest tandeciarzem ktory mysli ze jak dziewczyna zalozy okropne rynkowe dzinsy ze streczu to wyglada super... ![]() A co do filmu byl zajebisty..... ![]() ![]() Dawno nie pisalam wiec ta nota bedzie pewnie bardzo dluga itd., moze komus bedzie sie chcialo to przeczytac. Napisze cos o mojej klasie, troche u nas sie dziwnie w klasie zrobilo - ja mam takie odczucie, chlopaki wrzucaja na prawie wszystkich(miejac na mysli chlopakow ktorzy wrzucaja to Maniek[pierwszozedna swinia], Poredziak i Tomek) jada prawie po wszystkich i na wszystkich , ladnie to tak??? Wrzucaja na mnie dlatego bo ja sie "Woze ze jestem ladna", najsmieszniejsze jest to ze ja tak nigdy nie powiedzialam i to jest czysta kpina bo to nie jest mi oceniac czy jestem ladna czy nie-jednemu sie bede podobac, drugiemu nie(normalka), ja uwazam ze powod tych wrzutow jest calkiem inny, ale to niech juz zostaje moja tajemnica, a nie sorx Martynka wie jeszcze o tym wiec niech pozostanie nasza tajemnica,po prostu urazona meska duma... ![]() Nareszcie zrobil sie maj i jest fajnie cieplutko...mozna chodzic bez kurtalki..... "Dziewczyna bez piegow to jak niebo bez gwiazd" Honey |
|
Tak napisali inni: |
01.05.2005 :: 14:47 :: klienci-alfasky.pai.net.pl hehe no dobra niech to bedzie nasza tajemnica ![]() ![]() |
30.04.2005 :: 22:55 :: 195.136.67.222 Tamiczka Hej! Fajny blogus.. wpadnij czasem na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl |
Talk.pl :: Wróć |