nadusia - komentarze |
Hej!!! Oplacilam swojego bloga i wlasnie dodoaje nowa note... Koresponduje z nowymi ludzmi z calego swita..mam na tyle meil do odpisanie a ze az mi sie nie chce;/ W szkole bylo do...ee tak sobie:/tzn niec ciekawego,ale dostalam duzo ocen i nawet calkiem dobrych....Na jutro musze sie pouczyc na speecha z gegry iiiii na kart z Napoleona...o jak mi sie nie chce, mam nadzieje ze trafia jakies w miare przyzwoite pytanko, dopisze cos wieczorem...a teram poslucham sobie plytki od Macka... ![]() All the best, Nadia Pozdro dla:Martynki, Maciusia i dla Domi ktora czesto odwiedza tego bloga!!A wlasnie i dla Jean Reya(my penfriend from the Neatherlands ![]() "You are not a lonely island" Mrs. Skowron |
|
Tak napisali inni: |
19.04.2005 :: 22:49 :: dial-1866.lodz.dialog.net.pl dominika Hej!Dzięki za pozdro. Wpadam tu tylko ostatnio rzadziej, bo nie za bardzo mamy czas, nie??? |
13.04.2005 :: 19:09 :: klienci-alfasky.pai.net.pl Martynka ah dzięki za pozdro. wiesz ja tez w sumie nie załapałam dzisiaj dobrych notek, chyba mam pechowy dzien. jak jutro tietz nam zrobi trudna kartkówke to sie zalamie!!! chyba łapie doła, więc RATUJpozdor all zapraszam tez do mnie jaszczura.talk.pl ![]() ![]() buziaki Nadia |
13.04.2005 :: 18:53 :: 195.136.67.222 Tamiczka Hej! Fajnego masz bloga... Wpadnij do mnie i zostaw w komciu adres twojego bloga, to bede tu wpadac czesciej.. pozdarwiam i zapraszam na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl |
Talk.pl :: Wróć |