nadusia - komentarze |
Witam.Dzien jak codzien.NIe umiem na jutro historiiii...masakra, polskiego zreszta tez nie, nie chche mi sie uczyc, zreszta komu chce...caly swiat ma zalobe po papiezu!!!!!i teraz to jest wazne! Niedlugo doda w linkowni nowe stronki zarowno dla chlopakow, ale zaraz laptop mi padnie...wiec dodam cos fajego jutro, a moze teraz jakies zdjatko?? Ja pierdole, cos mi tu nie dziala dodam jakies do tej noty jutro, i cytacik tez, bo szczeze to mi sie nie chce teraz. :P:PMloda:P:P |
|
Tak napisali inni: |
04.04.2005 :: 17:31 :: klienci-alfasky.pai.net.pl martynka ej ta Tamiczka to sie kazdemu na bloga tak wpisuje - zalewać można. mi tez sie wpisała - hehe. a właśnie może dodam do komenta jeszcze adresik mojego bloga![]() pozdro i buziaki |
03.04.2005 :: 20:46 :: 195.136.67.222 Tamiczka Hej! Musze przyznac, ze masz naprawde fajnego bloga :D mam dla ciebie propozycje... jeśli ty dodasz na mojego bloga komentarza dotyczacego notki ( opis czy ci sie podoba czy nie) ja w zamian dam ich 2x wiecej :D Nie zapomnij podać adresu swojego bloga :) Pozdrawiam i zapraszam na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl :*** |
Talk.pl :: Wróć |