nadusia - komentarze |
Hejo!! :( Co tam u was??, bo u mnie do niczego, zal mi papieza, ze umiera..;(naprawde,chociaz nie lubie pani Skowron, mam nadzieje, ze zdazy sie cud, i on wyzdrowieje..:( :smurf: Po chorobie mam duzo zaleglosci i staram sie wszystko pozaliczac. Juz mi sie nie chce uczyc, jestem zmeczona i chce wakacje, mam nadzieje ze Martyna pojedzie ze mna na oboz konny, zapowiada sie calkiem fajnie, a co do facetow nie zmienilam zdania, sa po prostu......, nawet chyba nie wiedza jak postepowac z dziewczynami. Wczoraj moj kolega potraktowal mnie, eh jak by to ujac po prostu "niewlasciwie", a potem sie zarzekal ze on wie jak postepowac z dziewczynami a szczegolnie ze mna. Je go lubie, zawsze myslalam, ze on mnie tez-no ale zeby sie popisac musial pokazac jak mozna mnie traktowac...;(A potwem oczywiscie przepraszal, ok ja juz sie na nigo nie gniewam...zapomnijmy :):):smurf: A co do moich spraw sercowych, to nie jestem zakochana, ani jakos kims zauroczona...po prostu jestem wolna jak ptak i dobrze mi tak!, dpbrze mi z tym bo z facetami to same problemy. Nie tylko ja mam problemy, Martynaka tez, facet ja olal bo ma mature, ale powiedzial ze po maturze pomysli i bedzie miala dla niej czas....no commentsChuj w dupe takim :)Ale tak naprawde mam nadzieje, ze jej sie uda z Michalem:) A moze jakies zdjatko na pocieszenie...a wlasnie pokarze wm osobke, ktora ma sssuper glos i naprawde lubie sluchac jej piosenek..... ![]() Poznajecie?????.....DIDO Mloda Dla Jana Pawla II:A kto by chciał mi służyć, niech idzie za mną, a gdzie ja jestem, tam będzie i mój sługa. J 12,26 |
|
Tak napisali inni: |
03.04.2005 :: 19:39 :: klienci-alfasky.pai.net.pl Martynka mam nadzieje że Michał nie ma tego adresu![]() |
Talk.pl :: Wróć |