nadusia - komentarze

Hej Hej!!Jak wam sie podoba muzyczka?? Ja jestem happy bo kupilam sobie nowe buciki..i lusterko, wogole byl fajny dzien tylko sloneczka nie bylo.
Tak sie zastanawiam, czy ja kiedykolwiek bede miala normalnego chlopaka...taki ktory bedzie mnie kochal i szanowal, kiedys myslalam "Nadia po co ci chlopak..."A teraz wszystko sie zmienilo, moze troche dojrzalam.Mysle ze wakacje wszystko zmienily i okres 2 klasy. No ale coz, kazdy facet predzej czy pozniej zosatwi swoja dziewczyne, dla ladniejszej, albo po prostu powie ze mu sie "znudzila". Kobieta zawsze powinna dawac kosza, bo zawsze ale zawsze faceci nas rania, ciekawe kiedy to sie zmieni. Kobiety ze zwiazku z reguly odchodza, bo nie mialy zapewnionego poczucia bezpieczenstwa, albo juz nie czuly sie ksiazniczkami swoich rycerzy, ktorzy zdobywali je(kiedys). A zreszta dobrze tak faceta, ktorych pierwsza baba kopnie w dupe..... Podobno kobieta pierwsza nie rzuca sie w romans po prostu znajduje tam cos czego nie dostawala i tyle.
Z tego wszystkiego, az jeszcze raz musze obejrzec sobie Nigdy w Zyciu-zajefajowy film..taki realny.!!!!!!!!!!
Ups..ze mna jest zle...bredze, jak feministka...whatever

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
26.03.2005 :: 21:41 :: dial-486.lodz.dialog.net.pl

dominika

A jeszcze mailam dodac cos o facetach. Ale nie bede powtarzac po tobie masz calkowita racje w 100%. 3maj sie.
26.03.2005 :: 21:39 :: dial-486.lodz.dialog.net.pl

dominika

Hej nadia przejrzalam komentarze z pierwszej notki i to pod podpisem dominika to nie ja pisalam albo mam jakies zaniki pamieci czy cos w tym stylu. W kazdym razie wesolych swiAt i pozdro!!!!
Talk.pl :: Wróć